Del:

GANGAR

Kvifor ikkje blande folkemusikk & hardingfele med rock & metal? Gangar, Norges nye folkrock-sensasjon, gjere nettopp dette og vi diggar det! Det er komplett umuleg å stå i ro på konsertane til desse energiske karane,  og som Tuva Syvertsen i Valkyrien Allstars seier det: «Hvis du ikke blir glad av Gangar er du faenmeg sur!»

Velkomen til skikkeleg hela i taket når Gangar spelar i Amfiet på laurdag 20. juli!

Bio

Siden bandet ble startet i 2021, har Gangar landet som en komet i musikkverden, både i Norge og Internasjonalt. Gangars unike blanding av norsk folkemusikk, med hard rock og heavy metal, i tillegg til deres beryktede sceneshow, har ført til flere store konserter og festivaler i Norge, Sverige, Estland, Nederland, USA, Tyskland, og Danmark.

Gangar har ventet lenge med å gi ut sin første plate, men nå har tiden endelig kommet! Tittelen «STUBB» er en referanse til det gamle bandnavnet deres, Gangarstubbgutta, og albumet er resultatet av tre år fylt av hardt arbeid, gode stunder, og spennende og inspirerende opplevelser sammen som band. Gangar har jobbet med denne utgivelsen over lang tid, og gleder seg enormt til å få dele den med dere og verden!

Mattias Thedens – Fele/Hardingfele/Bastardfele
Oskar G Lindberget – Saxofon

Richard Max – El-gitar

Jonas Thrana Jensen – El-bass
Henrik Dullum – Trommer