Del:

BRENN.

Brenn. returnerer til Malakoff som eit av landets mest relevante og framoverlente rockeband.

Alt ved brenn. viser at rocken framleis kan vere uredd, fri, uhøgtideleg og fargesprakande, og samtidig påverka av usannsynlege referansar frå andre musikalske leirar. Bandets unike blanding av rockens kompromisslause haldning og popen sin leikne sjarm har gjort at dei skil seg ut i musikklandskapet og trekk til deg stadig nye trufaste fans. Framtida er brennheit!

BIO
Reisen til brenn. startet da Edvard Smith Save og Rémy Malchère Pettersen møttes på Lillestrøm Videregående. «Spiller du trommer?» spurte Edvard. Det var starten på et vennskap mellom to ganske forskjellige typer med det samme bankende hjertet for punk svøpt i popmelodier.

Fjoråret startet med et brak da brenn. slapp sitt andre album «Vandrer på solskinn» i januar. Albumet er en maktdemonstrasjon uten like som viser en moden lekenhet rocken verdig, og er den ultimate oppfølgeren til debutalbumet «Elsker» fra 2019. Sistnevnte skaffet duoen deres første Spellemann-pris i kategorien «Årets rock», og i tillegg ble de nominert i kategorien «Årets nykommere».

De siste årene har vært travle for duoen, også på livefronten; bandets forrykende liveshow har ført dem, som blant annet vist under deres opptreden på P3 Gull sammen med Kjartan Lauritzen. I fjor solgte de ut Rockefeller i Oslo for første gang, og ikke minst inviterte de til sin helt egen festival, brennapalooza., som ble arrangert i både Trondheim og Oslo. I tillegg har de to somre på rad invitert publikum til moshpit på festivaler rundt om i hele landet. Dette blir tredje gangen brenn. returnerer til Malakoff.

Live har duoen med seg fullt band, der humor og spontanitet står sentralt i konsertfilosofien.

Resultatet blir et relevant rockeband for nåtiden. Fremtiden er brennheit.