FAQ

Vi vil oppdatere denne sida for at du skal få svar på spørsmål du lurer på,  så raskt som mulig

For å finne billettar du har kjøpt til Malakoff loggar du den inn på brukerkontoen din på tikkio.com

Treng du meir hjelp https://help.tikkio.com/nb/

Om du vil ha tilgang til festivalcampen må du kjøpe billetten som heiter festivalpass og camptilgang eller kjøpe dagsbillett for både fredag og lørdag i tillegg til camptilgang

Om du er frivillig ein heil dag, har fri tilgang ein dag, vil du kunne kjøpe dagsbillett for den siste dagen og også kunne kjøpe camptilgang.

Om du er frivillig og har vakt deler av ein dag, kan du kjøpe dagsbillettar for dei to siste dagane og også kunne kjøpe camptilgang.

Oversikt over artister og når dei skal spele finne du her

Vi har ikkje oppgraderingsbilletter, men om du har dagsbilletter for feks fredag og lørdag og ønskjer festivalpass så kan du kjøpe dagsbillett for torsdagen så har du festivalpass. Billett for alle tre dagene blir det samme som  festivalpass.

 

Skal du sette opp eige telt, lavvo eller kartent må du ha desse billettane: 
festivalpass, camptilgang og teltplass eller dagsbilett for fredag og lørdag , camptilgang og teltplass

Skal du inn på campen må du ha desse billettane:  festivalpass og camptilgang eller dagsbillet fredag og lørdag og camptilgang.

Sjekk kor stort teltet ditt er. Er teltet større må du kjøpe fleire plassar.

Ja. Billetten blir automatisk overført. Du kan logge deg inn på Tikkio-appen eller gå inn på brukerkontoen din på tikkio.com for å sjekke (også lurt å sjekke at epost og telefonnr er korrekt).

Ja. Earlybird-billetten kjøpt i 2019 er automatisk overført til Malakoff 2022. Alle billettkjøpere har i mai 2022 , fått epost med vår nye billettleverandør Tikkio.  Tikkio vil sende ut nye billetter med korrekt dato og qr-kode. Papirversjon av de gamle billettene vil ikkje kunne brukes. Kun de nye billettene. 

Alle billettkjøparar som har fått overført billetten sin til Malakoff22, er blitt kontakta på e-postadressa som vart brukt ved kjøpet. I denne eposten ligg detaljer om refusjon. Alle fikk tilbud om refusjon av billettpris, men ikkje avgift til Tikkio eller TicketCo. Frist for refusjon var 20. juni 2021. Kjøpte billetter etter dette, vert ikkje refunderte.

Det er ikkje nødvending å endre namnet. Vi scanner qr-koden. Så lenge den er gyldig, sjekke vi ikkje namnet som står på billetten.

Alt kjøp og sal av billettar utanom Malakoff sin offisielle billettilbydar Tikkio skjer på eige ansvar. Les Forbrukartilsynet sine tips for feller du må unngå.

Du kan bytte inn billett til bånd i hovudinngangen frå kl 10 torsdag og fredag og frå kl 1330 lørdagen.

Billetten kan kun byttes inn fra den dagen den gjelder fra. Dvs at har du f.eks. fredagsbillett, får du byttet denne inn fredag og ikkje torsdag. 

Prøv messenger på Facebook eller post@malakoff.no